Gode prestasjoner av Oddersjaa under KM

Denne helga ble kretsmesterskap for Agder og Rogaland arrangert av Sauda IL. Oddersjaa hadde flere løpere til start, og tok med seg medaljer i flere klasser!

2019-01-28
oe.kallhovd

Denne helga ble kretsmesterskap for Agder og Rogaland arrangert i Sauda. Lørdag var det distanserenn i skøyting, mens det søndag var sprint i klassisk stil. Oddersjaa hadde flere løpere på startstreken.

Lørdag gikk Per Kristian inn til andre plass og sølv i klasse M18, kun 2 sekund bak seieren. Imponerte gjorde også Camilla som med årets beste skøyteløp gikk inn til bronsemedalje. Bronse tok også Thomas og Erlend. Thomas var kun 5 sekund bak seier i den knallsterke G16 klassen. Hans gikk inn til 8. plass i samme klasse.

Søndag var det tid for sprint i klassisk stil. Thomas gikk en strålende prolog, og vant denne klart. I finalen var det klart for en ny duell mot blant annet Mathias Holbæk fra Vindbjart. Denne gangen var det Holbæk som stakk av med det lengste strået, da han vant på oppløpet. I B-finalen i samme klasse var Hans suveren. Linne gikk også en god prolog hvor hun ble nummer 2. Hun var lenge med i tetkampen i finalen, men tapte kampen om medalje på oppløpet. Camilla viste gode sprinttakter! Hun nærmet seg teten mot slutten av finalen, men ble til slutt nummer 4.