KM dag 2 ble det arrangert sprint i fristil, det ble mange tette dueller for både de store og små.

2020-01-27
Aud Sørbø Ausland
Oddersjaa-duell om bronsen i 16 årsklassen.

På KM sprint var det en tett duell mellom Daniel S. Omfjord og Markus Kittelsen i finalen. Begge gikk videre fra semifinalen og kjempet side om side på oppløpet. Markus vant med en skolengde foran Daniel.

For 15 år og eldre ble det gjennomført både semifinaler og finaleheat etter prologen. Arrangøren, Otra il, gav dermed disse løperne en skikkelig gjennomføring for hva som venter på Hovedlandsrennet og Norges Cup senere i sesongen. Flere av våre løpere tok seg dermed helt til finalen i sine klasser. Tuva Lislevand fikk sølvmedalje i K19-20. Duellen om gullet måtte avgjøres av juryen. Simon K. Westergren gjorde som i går og hentet hjem sølvmedalje i M 18.  I M 17 var det som alltid tøff konkurranse. Thomas Mollestad sikret seg bronsemedaljen.

Etter at de yngste løperne var i mål, tok de jobben som heiagjeng svært alvorlig. De heiet ivrig frem sine store forbilder. Hadde det ikke vært for disse heiaropene, er det jammen ikke godt å vite hvordan det hadde gått med utøverne i Oddersjaa Elite.