Tuva Lislevand gikk et godt løp, og tok sølv på 5 km klassisk under jr. NM

08.03.2019
- oe.kallhovd

Etter sterke prestasjoner denne sesongen har Thomas Mollestad blitt tatt ut til å representere Agder og Rogaland under ungdomsstafetten denne helgen.

06.03.2019

Oddersjaa stiller med seks løpere til jr. NM på Savalen ved Tynset denne helgen. Oddersjaa er også representert på Ungdomsbirken og Ungdomsstafetten i Holmenkollen

06.03.2019

To medaljer, mange sterke prestasjoner og stor idrettsglede. Hovedlandsrennet 2019 ble en stor opptur for Oddersjaa!

05.03.2019

Første dag av årets Hovedlandsrennet på Gålå ble en fantastisk dag for Oddersjaa!

01.03.2019

Oddersjaa har åtte løpere til start når Hovedlandsrennet arrangerers på Gålå denne helga

28.02.2019

Plan for fellestreninger for 2006 og eldre, våren 2019 ligger nå ute her.

21.02.2019

Velkommen til årsmøte i langrennsgruppa på klubbhuset tirsdag 5.mars kl 18:00

15.02.2019
- pr.omfjord

Onsdag 6. februar kl 1800 var det duket for sesongens andre Telenor Karusell i regi av Oddersjaa SSK på Rulleskibanen på Kongsgård. Tross dystre utsikter var det perfekte forhold i løypa da  mange barn fylt av skiglede satt ut i løypene.

09.02.2019
- Tekst og foto: Kerstin Kalsås

Oddersjaa har seks løpere til start når andre runde i Norgescupen for junior arrangeres på Åsen denne helgen

07.02.2019
- tekst og foto: oe.kallhovd

Det var flotte forhold på Høgås da Otra IL arrangerte det tradisjonsrike Trollrenet i helga. Flere løpere fra Oddersjaa deltok og hevdet seg godt!