Nyheter

Etter en sterk sesonginnledning var Tuva Lislevand en av 6 jenter som ble tatt ut til å representere Norge under Nordisk Juniorlandskamp i Estland denne helga. I tillegg til sterke individuelle løp tok hun med seg medalje på stafetten!

28.01.2019
- oe.kallhovd

Denne helga ble kretsmesterskap for Agder og Rogaland arrangert av Sauda IL. Oddersjaa hadde flere løpere til start, og tok med seg medaljer i flere klasser!

28.01.2019

Endelig er snøen her! Onsdag 30. januar inviterer vi til vinterens første Telenorkarusell på Kongsgård-banen! Det blir skirenn for barn opp til 12 år

26.01.2019

Strålende sol, ny deltakerrekord og kjempestemning langs VM-løypene fra 2011. 35 Oddersjaa-løpere og støtteapparat hadde en flott helg under Oslo Skifestival!

21.01.2019
- a.ausland

Oddersjaa har 15 påmeldte løpere til Oslo Skifestival som går av stabelen i Holmenkollen denne helga

18.01.2019

Norges Skiforbund har i dag tatt ut Tuva blant 12 utøvere til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i Otepää, Estland 25-27. januar.

17.01.2019

En flott helg for Oddersjaa ble rundet av med Vindbjartmixen på Høgås og klassisk distanserenn under Norgescup for junior. Tuva Lislevand imponerte med nok en topp 10-plassering, mens det ble flere pallplasseringer til Oddersjaa under Vindbjartmixen

13.01.2019

Tuva Lislvand slo til med knallsterk topp 10 plassering under Norgescup på Konnerud, og flere Oddersjaa-løpere på pallen på Sandripløpet

12.01.2019

Oddersjaa har seks løpere til start når sesongens første Norgescup-runde arrangeres på Konnerud ved Drammen denne helga

10.01.2019

Her er litt info om skiløp på Høgås førstkommende helg, og i Holmenkollen helgen etter

07.01.2019
- pr.omfjord

Etter trening onsdag 9. januar inviterer vi løpere og foreldre til temakveld på klubbhuset om "konkurranseforberedelse og gjennomføring"